school_logo.jpg

Aanmelden


U bent altijd van harte welkom bij ons op school voor een kennismaking en een rondleiding. Het zoeken van een geschikte school voor uw kind(eren) verdient een rustige oriëntatie en ruimte voor een gesprek. Deze ruimte maken wij graag en wij nodigen u van harte uit voor een kennismaking bij ons op school!

De kennismaking met nieuwe ouders en de inschrijving van nieuwe leerlingen wordt gedaan door de directeur van de Calluna, Joke Broekema. U kunt bellen (0318 614243) of mailen calluna@proominent.nl of gewoon even de school binnen lopen om een afspraak te maken.

De groepsleerkracht waarbij uw kind in de groep komt, maakt ongeveer 8 weken voor uw kind naar school komt een afspraak met u voor een intake gesprek. U kunt dan ook "wenafspraken" maken. 

Bij overgang van de peuterspeelzaal naar de basisschool wordt een overdrachtsformulier ingevuld. Ouders geven schriftelijk toestemming dit formulier aan ons te overhandigen. Het formulier helpt ons bij een zorgvuldige start. 

Bij tussentijdse verandering van school hebben wij contact met de vorige school voor een goede overdracht. Ouders ontvangen een onderwijskundig rapport dat zij op de school kunnen inleveren of de vorige school stuurt het onderwijskundig rapport toe na toestemming van de ouders. 

 

Contactgegevens

Basisschool Calluna

Sijsseltselaan 16

6711 JE Ede

0318-614243

calluna@proominent.nl

Download onze app!

U kunt onze app vinden in Google Play en de Apple Appstore.

Google play
App play
Sitemap | Disclamer | Design & realisatie ef2 © Copyright 2015 Stichting Proominent