school_logo.jpg
13
apr,
vrijdag
foto_bhv.jpg

Leerkrachten naar BHV

Vorige week vrijdag hebben juf Sandra en juf Celeste zich weer laten bijspijkeren op het gebied van bedrijfshulpverlening. Communicatie oefenen met porto en lego; Sandra en Celeste hadden de bouwtekening, de andere groepjes die zich in andere ruimtes bevonden hadden de blokjes. Probeer dan eens zo goed te communiceren via de porto dat anderen bouwen wat jij ze uitlegt zonder dat zij een bouwtekening gezien hebben!! Geweldige ervaring.

Daarnaast natuurlijk ook je kennis van EHBO weer bijspijkeren met het op elkaar oefenen van de verschillende verbanden en verbindtechnieken en reanimeren met en zonder de AED

Het leukste blijft echter de brandbestrijding. Kliko's, kopieerapparaten en CV-ketels mochten wij weer professioneel zien te blussen. Juf Sandra is ondertussen al een expert in het gebruik van de blusdeken!! 

Hoewel BHV een serieuze aangelegenheid is en er echt hard gewerkt en geleerd is, is het toch ook altijd weer een gezellige dag waarbij je collega's even spreekt en heel veel plezier hebt. Sandra en Celeste zijn in elk geval weer helemaal up-to-date!!

 

 

Contactgegevens

Basisschool Calluna

Sijsseltselaan 16

6711 JE Ede

0318-614243

calluna@proominent.nl

Download onze app!

U kunt onze app vinden in Google Play en de Apple Appstore.

Google play
App play
Sitemap | Disclamer | Design & realisatie ef2 © Copyright 2015 Stichting Proominent