school_logo.jpg
13
sep,
vrijdag
17b20444-9bc9-4a90-bcac-4e2e098612c5.JPG

Picknick 2019

Vandaag was het weer zover..... de traditionele Calluna picknick!!! Volgens veel ouders eigenlijk DE start van het nieuwe schooljaar.

Ook dit jaar werden we bij de start van de picknick verwelkomd door een prachtig zonnetje (natuurlijk hebben we deze al een jaar geleden gereserveerd voor vandaag, maar toch fijn dat het steeds weer lukt om de picknick buiten in de septemberzon te laten plaatsvinden). 

Iets voor half 12 kwamen de eerste ouders het plein op om de kleedjes klaar te leggen en de picknickmand vast uit te pakken. Toen de kinderen om half 12 het plein opliepen konden ze meteen aanschuiven bij hun ouders of, wanneer de ouders niet aanwezig konden zijn, met hun lunchpakket aanschuiven op een kleedje van een vriendje of vriendinnetje. Fantastisch om te zien wat er allemaal uit zo'n picknickmand tevoorschijn komt; Wraps, toastjes, saucijzenbroodjes, belegde bolletjes en stukjes fruit, er was van alles. Er werd veelvuldig uitgedeeld en gesnoept bij elkaar. Wat een genot om kinderen en ouders op deze manier op school bij elkaar te mogen hebben. Het was weer een waar feest!! Op naar de volgende picknick (de zonreservering voor volgend jaar is reeds de deur uit ;)) 

Contactgegevens

Basisschool Calluna

Sijsseltselaan 16

6711 JE Ede

0318-614243

calluna@proominent.nl

Download onze app!

U kunt onze app vinden in Google Play en de Apple Appstore.

Google play
App play
Sitemap | Disclamer | Design & realisatie ef2 © Copyright 2015 Stichting Proominent