school_logo.jpg
22
mrt,
vrijdag
20190321_180812.jpg

Project sprookjes

Dit jaar stond ons project in het teken van sprookjes. In elke klas werden er sprookjes voorgelezen, bedacht, getekend, geknutseld, gezongen, gekeken, gespeeld en beleefd.

Op donderdagavond 22 maart konden ouders en famileden een kijkje in de klassen nemen om het project zelf te ervaren. Het was een geweldige avond. Ouders en belangstellenden kwamen massaal op school om alle werkjes te bekijken en om gewoon te genieten van de gezellige sfeer. Kinderen mochten zowel overdag als 's avonds verkleed naar school. Eenmaal in de avond op school aangekomen lag er een speurtocht op de kinderen te wachten, kon men zich laten schminken en was er zelfs een echte Callunatraktatie. 

Kinderen kwamen massaal, prachtig, bijzonder, en soms bijna onherkenbaar verkleed op school om mee te kunnen dingen naar de prijs voor best verklede sprookjesfiguur;  De Gouden Kledinghanger!!!  Er waren zoveel prachtig verklede kinderen dat de jury, bestaande uit een leerling uit elke klas, het er enorm moeilijk mee had om 1 iemand uit te roepen tot winnaar. Uiteindelijk werd deze bijzondere wisseltrofee uitgereikt aan Mano die als The Mad Hatter uit Alice in Wonderland op school arriveerde. 

Het was een fantastische avond!!

 

Contactgegevens

Basisschool Calluna

Sijsseltselaan 16

6711 JE Ede

0318-614243

calluna@proominent.nl

Download onze app!

U kunt onze app vinden in Google Play en de Apple Appstore.

Google play
App play
Sitemap | Disclamer | Design & realisatie ef2 © Copyright 2015 Stichting Proominent